Заплашеният от затвор Алек Болдуин ще прави риалити шоу

0

Алек Болдуин започна да води преговори за семейно рилити шоу, съобщи Мирър. Актьорът, заплашен от 18 месеца затвор, ако бъде осъден за фаталната стрелба по оператор на снимачната площадка, има намерение да се завърне на екран.

Болдуин, който е изправен и пред огромни съдебни разходи за процеса тази година, заяви, че основната причина, поради която иска да продуцира и да участва в риалити, е да „остане вкъщи и да работи от дома си“ в Ню Йорк, допълва изданието.

65-годишният холивудски ас признава още, че покрай отглеждането на децата му „не може да отиде никъде за по-дълго време“.

„Навремето просто се качвах на самолета и пътувах напред-назад, но сега с деца е по-сложно“, казва актьорът. Именно поради тази причина той предпочита да снима от място. А с втората му жена, Хилария, са „мислили доста“ как би било най-удобно да започнат снимките на шоуто.

Припомняме, че Болдуин бе обвинен за втори път в неумишлено убийство заради фаталната стрелба по 42-годишната Халина Хътчинс на снимачната площадка на уестърна „Ръжда“ през 2021 г.

Алек, който бе и изпълнителен продуцент на филма, случайно простреля и уби жената с револвер. Първоначално му бе повдигнато обвинение в неволно убийство, но то бе свалено, като ФБР заяви, че трябва да се направят допълнителни тестове на огнестрелното оръжие. Но след нов повдигнат обвинителен акт от голямото жури в Санта Фе, Ню Мексико, делото бе подновено. Срещу Болдуин бе заведено и гражданско дело от семейството на Хътчинс. В тази връзка адвокатите му казват: „Очакваме с нетърпение нашия ден в съда.“

Близък на актьора споделя: „Той е твърдо решен да докаже, че е невинен. Поне три телевизии се интересуват от риалити шоуто, което той вижда като почти единствения път напред по отношение на работата, която ще намали разходите му“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.