Зара от „Биг Брадър“ стана майка (снимка)

0

Изненадващо звездата от първия сезон на българското издание „Биг Брадър“ Зара разкри в Инстаграм, че е станала майка на момче.

„В деня, в който станах на 38! Той също стана на 38… седмици в корема ми. Понякога ми липсват малките ритници“, написа щастливата майка, която празнува рождения си ден на 17 октомври и споделя с почитателите си спомен от бременността си.

Новината събра много поздравления от страна на последователите ѝ. Честитиха ѝ моделката и актриса Диляна Попова, Ирина Тенчева и бившата миска Ивайла Бакалова.

Брадърката от няколко години живее в чужбина, като през последните години се установи в Дубай. Тъй като тя не афишира много личния си живот и кой е актуалният покорител на сърцето ѝ, засега само се гадае кой е бащата на детето ѝ.

Според слуховете това е ръгбистът Макс Лахиф (самата Зара се е кръстила Зара Лахив в Инстаграм). Твърди се, че двамата дори са се оженили. Ако е истина, това ще е втори брак за варненката, която преди това беше омъжена за австралийския спортист Ерик Уотсън.

Припомняме, че сред най-известните ѝ връзки у нас са тези с брадъра Найден и с бизнесмена Христо Сираков, който приживе бе известен като Христо Стоте манекенки.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.