ЗАСЛУЖЕНО: Тото е съсипан – Тити му отне 80 000 лв. на месец

0

Рапърът Йонислав Йотов – Тото за броени часове днес се лиши от някои от най-тлъстите си спонсори в лицето на „Пепси“ и хотел „Арте“-Велинград след скандала с насилническите изказвания на ревливеца Тити Папазов в неговото предаване, на които реагира с безумен смях. Колко голям е този удар за водещия и къта ли певецът от „СкандаУ“ едра пачка под дюшека – Bestnews.bg направи проверка за своите читатели.

За приходите на Тото можем да съдим на първо място по собствените му думи, тъй като той често си позволява непремерени изказвания, парадирайки с парите си досущ като мутра от 90-те години на миналия век. През 2017 г., малко след като спечели „ВИП Брадър“, младокът изчисли, че за последните три месеца е изкарал два милиона лева.

Тогава това звучеше като изхвърляне, тъй като заедно с дуетната си половинка Лъчо брадатият певец прибираше по едва 1000 лева на участие. Сега тарифата му е скочила 6 пъти, а според злите езици рекордът му е 17 хиляди, за да ощастливят абитуриентския бал на невръстна мутреса.

Освен от гореспоменатите „Пепси“ и хотел „Арте“, Тото лапа пари и от уискито „Тюламор Дю“ и „Самсунг“. Печели и от тениските, които носи по време на предаването си. Монетаризацията от канала му в ютюб, който прави по 200-300 хиляди гледания на подкаст, се равнява на не по-малко от 10 бона на месец.

През 2019-та година „СкандаУ“ направиха концерт в Зала Арена Армеец в София, което български рапъри не бяха правили до този момент. Тото направи дуетни песни със Слави Трифонови осъществи огромни концерти из цялата страна, за това средно приходите му за месец са около 80 000 лева.

А в моментите със събития надхвърлят няколко стотин хиляди.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.