Завещание: Пеле май имал и осмо дете

0

Вдовицата на Пеле – Марсия Сибеле Аоки, ще получи най-голям дял от завещанието на футболната легенда, разкри нейният адвокат. Оказва се обаче, че май Пеле е имал не седем, а цели осем деца.

Пеле, който почина след тежка битка с рака в края на декември на 82-годишна възраст, е включил Аоки – негова трета съпруга, заедно с всичките си деца в завещанието, пише Дир.бг.

По непотвърдена информация само недвижимото имущество на Краля се оценява на 13 милиона щатски долара, а освен това той има сериозни парични спестявания и дялове в няколко компании, включително и серия облекла на свое име.

Според адвоката на Аоки, по изрично желание на Пеле, тя ще получи 30% от неговото състояние. Останалите 70% ще бъдат разпределени между децата му.

Изненадата в случая е, че не става въпрос за 10% за всяко от седемте му деца, а за възможното наличие на осмо.

За всички бе ясно, че официално Пеле има седем деца от четири различни жени, но нито едно от тях не е от третия му брак с Марсия Аоки.

Дълги години обаче Пеле отказваше да признае, че починалата през 2006-а от рак Сандра Машадо е негова извънбрачна дъщеря, макар съдът да нареди ДНК тест, който доказа, че именно футболната легенда е бащата.

Едно от предсмъртните желания на легендата е било да се срещне за първи път с двете си внучета от Машадо, които ще получат нейния дял от наследството.

Изненадата идва от осмо дете – дъщеря, чието име не се спомената.

От няколко години тя е твърдяла, че е дъщеря на Пеле, но покрай пандемията, а след това и заради влошеното здравословно състояние на легендата, ДНК тест така и не е направен.

Според разкритията, Пеле сам е признал, че е възможно въпросната бразилска гражданка действително да е негова дъщеря от извънбрачна афера, а ако това бъде доказано, той държи и тя да получи равен дял с останалите му деца.

И докато тези 30% на вдовицата Аоки се изразява в две имения и имуществото в тях, то на този етап не е ясно как точно ще се разпределят останалите имоти и средства на седем или осем равни дяла.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.