Жената на Боби Михайлов върти козунаци. Стана ясно дали ще се развеждат

0

Жената на Борислав Михайлов – бившата гимнастичка Мария Петрова, върти козунаци в центъра на София. 47-годишната грация държи своя собствена хлебарница, в която е насочила усилията си в последно време, научи „България Днес“. Мария прекарва все повече време там, отдадена на работата си.

Напук на слуховете и публикациите в последния месец, че Боби М. чака бебе от секретарката си и Мария Петрова ще иска развод, оказва се, семейството е по-сплотено от всякога и работи по общия си бизнес. Михайлов и Петрова се ожениха на пищна церемония през 1999 година, а няколко месеца по-късно се роди и дъщеря им Елинор. 

Петрова с кучето си в хлебарницата
Петрова с кучето си в хлебарницата

Предприемаческите интереси на спортната фамилия отдавна са предимно в производството на хлебни изделия. Не е тайна, че Боби заедно с жена си е собственик на хлебозавода в град Троян. Той произвежда над 30 вида хляб, над 20 вида ръчно произведени пити, погачи, козунаци, кроасани и над 40 вида закуски. Сред екстрите са веган сладки, хляб без брашно и сладък салам. Завода за хляб и закуски в Троян съпругата на Боби Михайлов притежава чрез фирмата си „Троя 2002“. Сред съдружниците на Мария Петрова е Весела – дъщерята на прочулия се с прякора Банкера на Маджо висш БСП функционер Евгений Узунов.

Бутиковият магазин на Мария Петрова е особено вървежен покрай Великден, личи от поръчките на доволните клиенти. Козунаците на гимнастичката са по-евтини от тези на бившата премиерша Линда – съпруга на Кирил Петков. Напук на голямата инфлация канадката не вдигна цените на козунаците за Великден. Килограм от вкусния и пълен със стафиди козунак на Линда струва 50 лева. За 500 грама от тестеното изделие, приготвено от бившата премиерска съпруга, трябва да броим 25 лева. Проверка показва, че за 50 лева при Мария Петрова и Боби Михайлов може да си вземем цял великденски сет с 2 вида козунаци, крекери, овесени бисквити с червена боровинка и цветни великденски бисквити. За празника се предлага отделно и Царски козунак на цена от 11 лева за 500 грама. 

Самата Петрова от лятото на 2018 г. е акционер във фирма „Хлебопроизводство СЗ“. Съдружник в дружеството, притежаващо хлебозавод в Стара Загора, е и хасковският бизнесмен Тенчо Лилянов. Името на Лилянов през годините изскача покрай множество скандали. Според медийни публикации той е арестуван като участник в разбит канал за контрабанда на цигари през ГКПП Ново село, открити в складове, чийто наемател е бил бизнесменът. По-късно Лилянов се отърва с условно присъда.

Мария Петрова често посещава хлебарницата си заедно с домашния си любимец, към когото е силно привързана. Кучето е от породата ваймаранер, която се слави като убиец на мечки. Цената на такова породисто куче може да надхвърли няколко хиляди лева. Семейството е изключително привързано към четириногия си приятел. Сдобиват се с него през 2020 година, когато е още малко пале.

„Този, когото обожавам. Той дойде в живота ми в точно определен ден с причина. Сега го знам със сигурност“, признава Мария за любимеца си.

Самият Борислав Михайлов бе в чужбина, но се прибра в България и ще бъде заедно със семейството си за Великден, научи „България Днес“. Цялата голяма фамилия ще се събере в палата на бившия вратар и гимнастичката в Бояна.

Президентът на Българския футболен съюз бе водач на родната делегация по време на 47-ия редовен конгрес на УЕФА, който се проведе в португалската столица Лисабон. На Общото събрание там Михайлов бе придружен от вицепрезидентите Михаил Касабов и Емил Костадинов, а основната точка в дневния ред бе изборът на ръководни структури на европейския футбол. Делегатите на конгреса единодушно излъчиха Александър Чеферин за нов мандат начело на УЕФА, като представителите на БФС предварително бяха заявили подкрепата си за словенеца. Той от своя страна защитава Боби за шеф на футбола у нас. 

Боби бе забъркан в спекулации, че чака извънбрачно бебе
Боби бе забъркан в спекулации, че чака извънбрачно бебе

Снахата Николета е лице на франзелите

Топмоделът Николета Лозанова лично е наета за рекламно лице на пекарната на Мария Петрова и Боби Михайлов. Плеймейтката е снаха на двамата и се е съгласила да гушне франзелите им, без да получава баснословен хонорар за това. 

На интернет страницата на хлебарницата са публикувани два кадъра на НиЛо с продуктите на свекърва й. Облечена само по мрежеста ретро рокля, Николета е награбила вкусния хляб. Лозанова от години е жената до Николай Михайлов – син на Боби и капитан на футболния „Левски“. Надарената мадама е в много близки отношения с Мария Петрова и двете често се виждат. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.