Жената на Джъстин Бийбър се оплака в Инстаграм, че преживява тъжни и тежки моменти

0

В сряда 26-годишната съпруга на Джъстин Бийбър – Хейли, се включи с Инстаграм сторита, за да сподели, че се чувства „слаба“ след трудното начало на годината.

„Обичам да се шегувам с това как се чувствам, защото понякога е по-лесно, отколкото да призная, че ми е трудно“, така започва публикацията си. „Но в интерес на истината от началото на 2023 г. преживях някои от най-тъжните и тежки моменти, които някога съм имала в живота си, а умът и емоциите ми бяха меко казано зле. И знам, че толкова много други хора се чувстват по същия начин като мен, така че просто знайте, че не сте сами“, бе първата част, последвана от втора: „При това положение нека продължаваме да се подкрепяме. Нека бъдем там за близките и приятелите, за семейството и непознатите.“

Тези два последователни поста идват, след като Селена Гомес, която е бивша на Джъстин Бийбър, помоли феновете си да спрат с „омразата“ си към Хейли на фона на предполагаемата драма между двете в социалните мрежи, в която бе замесена и Кайли Дженър.

В края на миналия месец 30-годишната Гомес показа подкрепата си към Хейли и помоли феновете да бъдат по-мили към съпругата на Бийбър. 

„Хейли Бийбър се свърза с мен и ми съобщи, че е получавала смъртни заплахи“, написа тогава Сел. „Това не го подкрепям. Никой не трябва да бъде тормозен“, продължи тя. „Винаги съм се застъпвала за доброто и наистина искам всичко това да спре“, гласеше призивът й.

По-късно същия ден Хейли й благодари за това, че се е застъпила за нея.

„Искам да благодаря на Селена за това, че подхвана тази тема…Последните няколко седмици бяха много трудни за всички замесени. Въпреки че социалните медии са невероятен начин за свързване, моменти като този само създават крайно разделение между хората, вместо да ги обединяват. Нещата винаги могат да бъдат извадени от контекста или да бъдат разбрани по различен начин. Всички, включително и аз, трябва да сме по-внимателни по отношение на това, което публикуваме и казваме. В крайна сметка вярвам, че любовта ще победи и ще започнем да срещаме повече съпричастност и състрадание у хората.“

Припомняме, че развилата се драма между двете започна още през февруари, когато приятелките на Хейли Бийбър, включително и тя самата, се подиграха на Селена Гомез в социалните мрежи за „ламинираните й вежди“. След вълна от хейт коментари към г-жа Бийбър и Кайли, в ТикТок Дженър написа, че няма представа какво споделя Селена в личния си профил и никога не е целяла да я обижда. Гомес тогава също се включи в коментарите отдолу, заявявайки, че е фен на Кайли и уж опроверга тогава слуховете, че са в лоши отношения.

И макар да стопираха за кратко хейт вълната на феновете, Селена бе въвлечена в още една драма от миналото. Последователите й извадиха наяве старо видео от предаването Drop the Mic, където Хейли показва със знак, че тогавашният албум на най-добрата приятелка на Гомес Тейлър Суифт не става. Отдолу Селена се бе включила така:

„Съжалявам, най-добрата ми приятелка е и продължава да бъде една от най-добрите в играта.“

Двете все пак продължават да повтарят, че между тях няма проблеми.

По време на интервю за подкаста Call Her Daddy през септември 2022 г. Хейли дори отрече слуховете, че е „откраднала“ Джъстин от Селена, макар Холивуд да се опитва да ги насъсква една срещу друга.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.