Жената на Уил Смит изненадващо: Не сме заедно от 7 г.

0

Актрисата Джейда Пинкет Смит изненадващо разкри в интервю за списание „People“, че през последните седем години двамата с Уил Смит са разделени, като и до днес се опитват да разберат какво бъдеще точно ги очаква.

„До 2016 г. вече бяхме изтощени от опити да спасим брака си. Мисля, че и двамата все още сме заседнали във фантазията си за това, което смятахме, че трябва да бъде другият човек.“, разказва Джейда. Тя добавя, че е обмисляла идеята да подаде молба за развод, но така и не намерила смелост да направи подобна крачка.

„Обещах си, че никога няма да намеря основателна причина, заради която ще поискам развод“, обяснява още актрисата. По думите й двамата с Уил са положили огромни усилия в посока запазването на брака си и че отново започват да изпитват дълбока любов един към друг, която все още опитват да разберат как ще се отрази на самите тях и на отношенията им.

52-годишната Джейда проговори за първи път и за скандалната изцепка на съпруга си на миналогодишната церемония по раздаването на наградите „Оскар“. Тогава, по време на живото излъчване, Уил удари звучен шамар на колегата си Крис Рок на сцената, след като комикът се пошегува с голата глава на Джейда, която до този момент криеше факта, че страда от алопеция.

„Помислих си: „Това е скеч.“ Казах си: „Няма начин Уил да го удари.“ Едва, когато той започна да се връща към стола си, осъзнах, че не е скеч“, спомня си за шокиращата случка актрисата.

Тя е категорична, че ще остане до съпруга си, докато той има нужда, но също така ще му позволи сам да намери своя път.

Поводът Джейда да сподели всички тези изненадващи подробности около личния си живот е автобиографичната й книга „Worthy“, която съвсем скоро ще излезе на пазара.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.