Жени Марчева се сгоди след развода (Снимка)  

0

Сгодена отново след драматичния си развод е журналистката Жени Марчева, издават нейни колеги от Би Ти Ви. Водещата на „Тази събота“ и „Тази неделя“ от началото на годината ходела на работа с бляскав пръстен, който досега не е носила на ръката си. Елегантното и семпло бижу от злато се забелязва и по време на последните предавания на Марчева, макар тя умело да се опитва да го прикрива, поставяйки една върху друга ръцете си. При някои от жестовете ѝ обаче пръстенът проблясва точно срещу камерите и не може да бъде скрит.

Впечатление прави, че Марчева го е поставила на дясната си ръка. Именно там се носи годежният пръстен според правилата в източното православие. В последно време журналистката буквално сияе от малкия екран, а причината да бъде в приповдигнато настроение била точно новата любов, която я е сполетяла.

Че Жени има мъж до себе си, се заговори още през лятото на миналата година. Вече месеци наред обаче журналистката упорито пази самоличността му в категорична тайна, тъй като възлюбеният ѝ не желаел излишна публичност. 48-годишната тв звезда уважавала желанието му, но издайническите ѝ снимки в социалните мрежи от пътешествията ѝ и романтичните послания към тях насочиха вниманието към връзката им още в нейната зора.

Припомняме, че Марчева е все още прясно разведена. С дългогодишния си съпруг и баща на двете ѝ дъщери Мартин телевизионерката се раздели през 2021 г. За рокадата в личен план тогава сподели самата тя, наричайки го в интервю „бившия ми мъж“. След развода двете дъщери на журналистката останали да живеят при нея, но Марчева и бившият ѝ се споразумели да спазват добрия тон и да си поделят равностойно грижите за момичетата, за да не се чувства нито единият от двама им ощетен в родителски план. Тв звездата е останала да обитава семейното им жилище, от което бизнесменът се изнесъл месеци преди разводът им да влезе в сила.

Журналистката с бившия си мъж Мартин 

Тя така и не сподели какви са причините да се стигне до краха на брака им. Любовната им история бе сред най-забележителните и издръжливи в светските среди. Те разтрогнаха брака си тъкмо когато им предстоеше да празнуват 20-годишнина от сватбата си. Жени и Мартин бяха ученическа любов, но решението да станат родители дойде на много по-късен етап от съвместното им съжителство. Първата си щерка тв водещата роди на 35 години, а втората – на пределната 38-годишна възраст. В момента и двете девойки са тийнейджърки. Наскоро по-малката от тях стана на 13 години, а рожденият ѝ ден развълнува майка ѝ в ефир и желязната лейди Марчева дори си позволи да пророни сълза пред зрителите.

Колеги на Жени споделят, че тя се чувствала на седмото небе с новия човек до себе си, който бил на сходна на нейната възраст и имал престижна професия, но не бил свързан с телевизията и медиите по никакъв начин.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.