Звездата от „Опенхаймер“ готов да изиграе Кен в продължението на „Барби“

0

Килиън Мърфи прави история! Красивият актьор иска да превърне феномена „Барбенхаймер“ в реалност.

47-годишният актьор „Опенхаймер“ заяви в интервю за сп. Пийпъл, че с удоволствие би бил следващия Кен в евентуално продължение на лентата „Барби“.

„Нямам търпение да видя филма. Това лято излязоха много страхотни продукции“, коментира още актьорът пред изданието. И двете ленти излязоха по едно и също време, а заради огромния интерес към тях интернет сля заглавията им ведно  – „Барбенхаймер“.

Колкото до „Барби“ Алисън Джоунс – отговаряща за кастинга, наскоро сподели пред „Vanity Fair“, че Боуен Янг, Дан Леви и Бен Плат почти се били съгласили да влязат в ролята на Кен в продукцията. „Бяха много разстроени, че не успяха да го направят“, каза Джоунс. Тя също така разкри, че са преговаряли с Джонатан Гроф за ролята на Алън – в крайна сметка тя отиде при Майкъл Сера.

Наред с Райън Гослинг и Майкъл, във филма „куклите“ Кен играят Симу Лиу, Нкути Гатва, Джон Сина и Кингсли Бен-Адир.

Миналия месец Марго Роби, която играе главната Барби, намекна за евентуално продължение на филма. „Оттук нататък може да се тръгне в милион различни посоки„, коментира тя.

„Барби“ влезе в историята, като събра 155 млн. долара за премиерата си и отбеляза най-големия дебют на филм, режисиран от жена, съобщава „Variety“. Междувременно „Опенхаймер“ спечели впечатляващите 80,5 млн. долара през първите три дни в кината.

„Мисля, че е невероятно за индустрията и за публиката, че имаме страхотни филми, от страхотни режисьори, излязли в един и също ден“, заяви наскоро Килиън пред „IGN“.

„Можете да прекарате целия ден в киното. Какво по-хубаво от това?“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.